De Villa Erotische
Massage

Sexmassage? Meer dan een sexmassage!

De erotische massages van De Villa zijn om van weg te dromen. Naast onze Animaîtresses bieden wij u in De Villa ook (gediplomeerde) zachthandige Eros-masseuses, die u een virtuele reis naar de hemel bieden en geen affiniteit hebben met een gewone 'sexmassage'.

Wat is er niet heerlijker dan 'zomaar' en 'na gedane zaken' intens te genieten van een hemelse erotische massage?

Bekijk hier ons massage menu (PDF). De keuze is aan u.

Reserveren voor een massage is gewenst.

De Villa biedt u daarnaast ook een ruime variatie aan massagetechnieken, zoals een spirituele Tantra-, of Hotstone massage. Maak kennis met de verleidelijk zachte handen van onze Eros-masseuses. Veel is mogelijk. Van ‘warm aperitief’ tot ‘happy desert’.

Erotische massage. Wat houdt dat in?
Erotische massage of sensuele massage is een massagetechniek met als doel seksuele gevoelens op te wekken, dan wel te versterken. Tegenwoordig wordt het door paren als voorspel - of deel van - hun seksuele liefdesspel opgenomen. Erotische massages worden vooral gericht op de erogene zones van het lichaam om seksuele lust op te wekken. Een sexmassage is daarbij gezien een flauw aftreksel.

Sexmassage? Wat is dat dan?
Naast gewone massages die gericht zijn op de heling van het lichaam zijn er ook sexmassages.
Dan wordt de aandacht gericht op het fysiek seksuele. Een 'happy end' of 'happy ending' houdt in dat de masseur of masseuse de klant aan het eind masturbeert. Bij een body-to-body-massage worden de lichamen tegen elkaar gewreven.

Een sexmassage heeft dus totaal geen binding met een erotische massage. Het eerste is een louter fysieke 'afhandeling' en een erotische massage gaat uit van tederheid, respect en invoelbaarheid.

Hoeveel massages zijn er wel niet?
Naast sexmassages zijn er uiteenlopende soorten massage zoals: 

Ontspanningsmassage
Een massage met een kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van de spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling. Het hoofd is hierbij niet los te zien van het lichaam. Bij een sexmassage daarentegen wordt wel een ‘hoofdloze’ techniek toegepast.

Reflexologie
Reflexologie of reflexzonetherapie is de stimulering van reflexpunten op de voeten en handen. Deze zones corresponderen met de verschillende lichaamsorganen en niet alleen de geslachtsorganen zoals bij een sexmassage.

Shiatsu
Shiatsu is een Japanse lichaamstherapie waarbij de duimen, handpalmen en vingers zonder spierkracht maar met lichaamsgewicht worden gebruikt om druk (dus geen wrijving of kneden) uit te oefenen op bepaalde plaatsen op het lichaam. Sexmassage staat daar verre van.

Sportmassage
Dit is een massage voor sporters voor een betere sportprestatie of bevordering van herstel na een blessure. Een sexmassage wordt daarbij vermeden.

Tantrische massage
De massage richt zich op de mannelijke en vrouwelijke energiestroom in het lichaam. Dan ontstaat Prana, dat vervolgens over het lichaam wordt verdeeld. Hierbij kunnen de geslachtsorganen worden gestimuleerd zonder dat er sprake is van een sexmassage.

Thaise massage
Thaise massage is sterk beïnvloed door yoga, Ayurvedische en Chinese geneeskunst. Ook hier worden de geslachtsorganen niet vermeden, maar kan men niet spreken van een sexmasssage.

Zweedse massage
Dit wordt ook klassieke massage genoemd. De masseur maakt hierbij gebruik van onder meer: strijken, kneden en kloppen. Dus geen sexmassage!

Indiase hoofdmassage
Hierbij worden de bovenrug, schouders, armen, nek, hoofdhuid en gezicht gemasseerd. Sexmassage speelt hierbij geen enkele rol!

In De Villa worden niet alle massage-vormen aangeboden, maar onze Eros-masseuses kunnen uiteraard op een natuurlijke en deskundige wijze inspelen op uw wensen. Juist hun professionaliteit staat garant voor een optimale en ontspannende bevrediging. Een sexmassage hoeft daarbij niet altijd het doel te zijn.

Tarieven  € 200 voor 1 persoon, € 260 voor 2 personen.

Extra's opn aanvraag

 

Reserveren voor een massage is gewenst.

Lees verder